Nieuwe speeltuinen

22juli24 Bakkum Fotografie HR 84

Heb jij ze al gezien? De gave speeltoestellen op het Ontmoetingsplein? De speeltuin bij de Speelplaatsen is ook vernieuwd.

Zowel voor de kleintjes, als oudere kinderen (en zelfs volwassenen) zijn er uitdagende klimtoestellen neergezet. Op het Ontmoetingsplein worden de twee speeltuinen gescheiden door de prachtige houten loopbrug richting Theater de Pan. Bij Eeki's verhalenhuisje, de moestuin en het insectenhotel, vind je een klein parcours voor jongere kinderen en een glijbaan. Links van de brug is het échte werk, een moeilijk klimparcours voor de echte durfals. Red jij het hele rondje?

Bij de Speelplaatsen is de speeltuin ook vernieuwd. Kinderen vermaken zich hier urenlang met water, zand en op de natuurlijke toestellen. Ouders lekker met een boek of drankje bij de caravan, met uitzicht op de speeltuin, waar de kinderen helemaal los kunnen. 

Speeltuinen grote kinderen

Al onze speeltuinen en natuurlijke buitenruimtes zijn gerealiseerd door 'De Twee Heren' waarbij we zoveel mogelijk werken met duurzame en hergebruikte materialen.

img
img
img